Само сега до изчерпване на количествата -> Газов инжекцион 3 - 4 цилиндъра BSM - Vega Compact 690,00лв.
Промоционални цени за гаранционно и извъбгаранционно обслужване на газови инжекциони - всички марки.

Оторизиран сервиз за обслужване на газови системи - Zavoli, гаранционно и извън гаранционно обслужване. Диагностика и ремонт. Ремонт на всички автомобили.
Бул Автосервиз - Оторизиран сервиз за обслужване на газови системи (газов инжекцион), гаранционно и извън гаранционно обслужване. Диагностика и сервиз.
www.bulavtoservis.com
За контакти с Бул Автосервиз - Авторемонтни услуги, монтаж на газови уредби. За контакти с Бул Автосервиз - Авторемонтни услуги, монтаж на газови уредби.
Промоции
Разгледайте нашите ПРОМО предложения за текущия месец.
Научете повече
 
Автосервиз услуги
Диагностика и ремонт на двигатели, ходова част и спирачна уредба.
Смяна на масла и филтри...
Научете повече
 
АГУ оторизиран сервиз
Официален сервиз на
Газови уредби за директно впръскване - JTS и FSI.
Научете повече
 
Монтажи
BMW 320 2.0 - газов инжекцион Zavoli

BMW 320 2.0 - газов инжекцион Zavoli

Газовият инжекцион се явява хронологически газова уредба от трето поколение. Взаимстван е инжекционният принцип от съвременните бензинови двигатели, като вместо бензин в цилиндрите се впръсква газ. Технически това се осъществява с допълнителни газови инжектори, които са независими от бензиновите. Управлвнието на газовите инжектори се осъществява от отделно ЕКУ ("газов компютър"), което от своя страна се свързва с бензиновото ЕКУ. По този начин газовото ЕКУ чете информация за горивната карта, информация от датчиците (температура, обороти и др.) и формира поведението на газовите инжектори. Останалите компоненти на газовата инжекционна система не се различават от конвенционалната газова уредба - бутилка, изпарител (редуктор), газов и бензинов електромагнитни клапани и др.

Недостатъци:
Като недостатък единствено може да се посочи по-високата цена спрямо конвенционалните газови уредби.

Обобщение:
Газовият инжекцион е по-доброто решение при избор на газова уредба. По-високата първоначална инвестиция си заслужава, имайки се пред вид по-малката загуба на мощност и по-ниския разход на гориво спрямо обикновенната газова уредба. Друг голям плюс е спокойствието - никакви "кихалки", детонации, гаснене на двигателя при празен ход. Газовият инжекцион изисква прецизна настройка в оторизиран сервиз. Всеки газов инжекцион има интерфейс за връзка с компютър. Чрез подходящ интерфейсен кабел и специализиран софтуер позволява разнообразни настройки на параметрите на газовото ЕКУ.
Три произволно показани:

Как работи климатика на колата ми?
Климатика на автомобила не се различава особено от всеки друг домашен климатик или хладилник. В автомобила се използва фреон 134А, който смесен с масло се движи по системата посредством компресор.При включване на климатика,  компресора нагнетява фреона към кондензатора (монтиран пред радиатора на автомобила), където поради поради своиствата на Фреон 134А (температура на кипене –26°С) и високото налягане той кондензира от газообразно в течно състояние, отдавайки топлина на околния въздух. Втечненият фреон с високо налягане постъпва през филтър дехидратора и регулиращото устройство (разширителен клапан или изпарителна дюза) в изпарителя, монтиран в купето на автомобила ви, непосредствено преди радиатора на отоплението. Въздух от моторчето на отоплението минава прес него преди да стигне купето. Тук фреона от течна фаза, се изпарява в газообразна, отнемайки топлина от преминаващия въздух и така го охлажда и дехидрира преди да постъпи в купето на автомобила ви. В процеса се отделя и влага, която изтича под колата. След това газообразният фреон отново отива в компресора, отново се нагнетява в кондензарора и така, докато не натиснете копчето  и не го спрете. Това е основата на всички климатици, разликата е в управлението им.


АГУ: Кои коли могат да се преобразуват на газ?
Всички автомобили на бензин с карбураторна система, инжекционна система или инжекционна система с катализатор могат да се преобразуват на газ. Ако решите да монтирате на автомобила си газова система за пропан-бутан или метан, първо трябва да се консултирате с техник от Бул Автосервиз София точно коя система е подходяща за Вашия модел кола.


Струва ми се че катализатора ми е запушен?
Премахвнето на катализатора, ще направи колата ви по шумна но не и по мощна. Защо?: Изпускателната система след катализатора е изчислена, да заглушава шума, до определеното по норма ниво, заедно с заглушаването на катализатора. Когато него го няма останалите заглушители не са в състояние да се справят със шума. Поставянето на резонатор на мястото на катализатора, не подобрява положението особено (резонатора не е заглушител и определянето на точното му място е невъзможно “на око”).
 
За мощността: Общия отвор на катализатора е изчислен да поеме и преведе безпрепядствено, количеството газове произвдени от двигателя, във всеки режим. Допълнително местоположението му е предвидено за резонаторното изпразване на цилиндрите. Следователно премахването му без промяна на останалите параметри на двигателя по-скоро би влошило мощността на автомобила. По-виското ниво на шум след премахването на катализатора създава впечатлението за по мощна кола но реално тя не е.
 
Преди да го махнете, следва да го проверите дали наистина е запушен.
 
Симптомите на запушен катализатор са следните:
Осезаема загуба на тяга над определени обороти ( 4-5000об/м) на всички предавки. При продължително каране над тези обороти двигателя загрява над нормалното или прегрява. Когато катализатора е строшен се чува дрънчене на определени обороти обикновенно на празен ход.
Причини: Нередовна смяна на запалителни свещи, прекъсващ мотор, неработеща ламбда сонда, богата горивна смес.
» Вижте всички
В Бул Автосервиз София работим с всички производители на автогазови уредби. Представяме Ви една част от тях:
   
Бул Автосервиз ООД гр.София ул. Руй планина 3
Бул Автосервиз ООД гр.София ул. Руй планина 3 Вижте на голяма карта
Начало
Монтажи
АГУ цени
Купи на изплащане (лизинг)
Статии
Често задавани въпроси
За контакти
Автосервиз услуги

Диагностика и ремонт на двигатели
Диагностика и ремонт на ходова част и спирачна уредба
Общ технически оглед на автомобила
Смяна на масла и филтри
Ремонт на електрически системи, модули и електроинсталация
Ремонт и обслужване на скоростни кутии
Ремонт на рейки, хидравлични помпи и компресори за автоклиматици
АГУ услуги

Zavoli
ZAVOLI ZLI Директна инжекция при втечнен газ
Ръководство на потребителя
Сертификати
Можете да заплатите
• В брой
• На изплащане чрез:
Предлагаме възможност за разсрочено плащане на газови и метанови уредби
Оторизиран сервиз за обслужване на газови системи - Zavoli, гаранционно и извън гаранционно обслужване. Диагностика и ремонт. Ремонт на всички автомобили. Бул Автосервиз ООД
© 2014 - 2018 Всички права са запазени
www.bulavtoservis.com
Уеб дизайн, изработка на сайтове и програмиране.